Sunday, May 18, 2014

Golden Rose Color Expert 06



Zdravo svima! Danas ću vam predstaviti lak pod brojem 06 iz Golden Rose Color Expert kolekcije koja je konačno stigla i u Srbiju :)

Hello everyone! Today we'll be talking about a nail polish under the number 06 from the new Golden Rose Color Expert collection, which finally came to Serbia :)



Moram da priznam da sam jedva čekala da ovi lakovi dođu i kod nas i počela sam da skačem od sreće kada sam ih videla na pijaci :) U ovoj kolekciji se nalazi 60 boja i verujem da će svako pronaći onu koja mu odgovara :) Iz Golden Rose-a kažu da su ovo dugotrajni lakovi visokog sjaja, sa čime se slažem u potpunosti. Sadrže 10.2ml i imaju široku četkicu. Ono što mi se posebno sviđa je što je poklopac iste boje kao i sam lak, tako da ih je lakše uočiti u gomili :) I, što je najbolje, koštaju samo 100 dinara :D
 Na slici ispod možete videti poređenje sa četkicom iz Rich Color kolekcije.

I must admit that I couldn't wait for these polishes to come to Serbia and I started jumping for joy like a child in a candy store when I saw them :) The series includes 60 shades and I believe that everyone will find the right one :) Golden Rose says that these are polishes with high gloss and long lasting formula, which I completely agree with. The capacity is 10.2ml and they have a wide brush. What I really like is the fact that the cover is the same colour as the polish, so it makes them easier to find in a pile of polishes :)
You can see the comparison with the brush from the Rich Color collection in the picture below :)


Za sada imam 3 lakova iz ove kolekcije i uskoro ćete ih videti sve ;) Odlučila sam da krenem od najsvetlijeg pod brojem 06, divne boje kože :) 
(Kada će početi da im daju nazive? :( )

I bought 3 polishes (for now) and you will see them all very soon ;) I decided to start off with the lightest, number 06, a lovely nude colour :)
(When will they start giving them actual names? :( )

  
 Gust je, odlično se maže, mada su potrebna 2 sloja da bi se dobila boja kao u bočici, jer se posle jednog malo vidi linija nokta ukoliko ste naneli tanji sloj. Imam 2 tanja sloja bez nadlaka. 
Slike su snimljene nakon 3 dana nošenja i kao što vidite nema nikakvog krzanja, verujem da mogu trajati i do 5-6 dana :)

The formula is great, it's easy to apply, but you'll need 2 coats to get the colour same as in the bottle, because you can still see the nail line after one thin coat. Here I'm wearing 2 thin coats, without topcoat. 
The pictures were taken after 3 days of me wearing it and there is no chipping at all, and I think it can definitely last for about 5-6 days :)




u hladu/in the shadow

u hladu/in the shadow

sa blicem/with flash

sa blicem/with flash


 Kako se vama dopada? :)
Do sledećeg puta,
j

How do you like it? :)
Until next time, 
j





6 comments:

  1. Ja ne znam da l' sam nekad prirodne nokte vece videla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shvaticu ovo kao kompliment ;) Bili su jos duzi letos https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/1151008_651628184856354_450870148_n.jpg ali to je vec bilo previse ;)

      Delete
  2. Nisam ih jos nigde videla *.* jedva cekam da probam.
    Ova nijansa nude laka je prelepa! Uvek sam u potrazi za nude lakom koji ce se stopiti sa kozom, ali nikad da nadjem odgovarajuci. Ovaj deluje savrseno. =^.^=

    ReplyDelete
    Replies
    1. Divan je! Planiram da kupim i 05, on je malcice svetliji :)

      Delete
  3. Što je lepa nijansa, wow, sjajno ti stoji uz ten! :)

    ReplyDelete