Tuesday, April 28, 2015

Avon Gel Finish nail polish - Wine And Dine Me


Zdravo svima! Pre nego što pređem na recenziju ovog laka, moram da vam se izvinim što nisam ništa objavljivala nekoliko meseci. Ne mogu da verujem da je prošlo toliko dugo, vreme je prosto proletelo. Na fakultetu sam bukvalno od 8 ujutru do 8 uveče, i kada dođem kući uradim domaći za sledeći dan i legnem da spavam. Ali sada imam malo slobodnog vremena jer se ispitni rok spojio sa raspustom oko praznika, pa se nadam da ćemo se češće družiti ;)  
Pa da počnemo ;) Kao što možete videti, danas ću vam pisati o još jednom laku iz Avon Gel Finish kolekcije, a da li mi se dopao ili ne, saznajte u nastavku :)

Hello everyone! Before I move on to the review of this nail polish, I would like to apologise for not writing in months. I honestly cannot believe it had been that long! I have lessons from 8 a.m. until 8 p.m. so when I get home I do my homework for the next day and go to sleep. But now I finally have some free time so I hope we'll hang out more often ;) 
So, let's begin ;) As you can see, today I'm going to talk about yet another nail polish from Avon Gel Finish nail polish collection and you can find out whether I like it or not below :)



Wine And Dine Me je lak tamno bordo boje, odlično ide uz skoro sve odevne kombinacije, kako za svečanu priliku, tako i za neku opuštenu varijantu, zbog čega ga mnogi svrstavaju u klasične nijanse lakova. 

Wine And Dine Me is a dark burgundy nail polish, which goes well with almost any outfit, from casual look to special occasions. That's the reason why many people say it's a classic colour.


Međutim, osim boje, ništa drugo mi se nije dopalo. Formula je loša, jako je retka i morala sam da nanesem 3 sloja ne bih li pokrila "ćelava" mesta, što me užasno nervira jer sam od onih koji nemaju strpljenja da čekaju da se lak osuši :D Uopšte nije postojan i brzo se krzao, što ćete i videti na slikama koje slede. To se najvise vidi na palcu, kao i na srednjem prstu gde sam popunila rupicu nastalu od krzanja. Imajte u vidu da sam lak nosila 3 dana i da su slike nastale 2. dana. Ne nosim nadlak. 

 However, I didn't like anything else aside from the colour. The formula is bad, it's very sheer and I had to apply 3 layers, which annoyed me because I'm one of those impatient people when it comes to waiting for the nail polish to dry :D It doesn't last that long and it started to chip pretty fast, as you will see in the following photos. It's more noticeable on the thumb and the middle finger, where I had to fill in the empty space that was made due to chipping. I wore the polish for 3 days and took these photos on the 2nd day. I'm not wearing a top coat.








Sve u svemu, jako sam razočarana ovim lakom i krivo mi je zbog toga, jer volim ovu kolekciju.

All in all, I'm very disappointed with this nail polish and I feel sorry about it, because I really like this collection.

 Da li ste probale ovaj lak? Koji je vaš omiljeni bordo lak?
Do sledećeg puta,
j

Have you tried this nail polish? What is your favourite burgundy nail polish?
Until next time,
j


4 comments:

  1. Šteta što je tako loš jer je baš lijepa boja.

    ReplyDelete
  2. Steta sto ti se nije dopao.Upravo trazim kako se zove ovaj lak jer sam ga imala i neopisivo mi se svidio, trazila sam ga tri dana po kuci. Boja je prelijepa, nanosila sam dva sloja i bila prezadovoljna bojom i odsjajem

    ReplyDelete
  3. Steta sto ti se nije dopao.Upravo trazim kako se zove ovaj lak jer sam ga imala i neopisivo mi se svidio, trazila sam ga tri dana po kuci. Boja je prelijepa, nanosila sam dva sloja i bila prezadovoljna bojom i odsjajem

    ReplyDelete
  4. Odličan post, jako mi se dopada tvoj blog :)

    ReplyDelete