Thursday, January 29, 2015

Golden Rose Color Expert 60


Crni lak na noktima me je oduvek asocirao na ljubitelje rock 'n' roll muzike, ali i na vanvremensku eleganciju. Kada sam bila u pubertetu, skoro uvek bih se opredelila upravo za ovu boju, jer je najviše odgovarala mom tadašnjem raspoloženju (doba kada su me svi redom nervirali i kada niko nije mogao da me razume :D ). A kako su ti dani odavno iza mene, dugi niz godina nisam posedovala lak u ovoj boji. Međutim, nedavno sam odlučila da se bacim u potragu za dobrim crnim lakom i za pomoć se obratila mom omiljenom brendu lakova za nokte - Golden Rose-u :)

I always somehow associate a black nail polish with the fans of rock 'n' roll, but also with timeless elegance. During puberty, I would almost always opt for this particular colour, because I thought it suited my mood most (you know, when you're so annoyed with everything and you feel like no one understands you :D ). But since those days are long behind me, I haven't owned a black nail polish for many years. However, I have recently set out to find a good, black nail polish and I knew that Golden Rose aka my favourite nail polish brand was the one I should seek help from :) 



Sigurno ste primetili da sam opsednuta Color Expert linijom, tako da nije nimalo čudno da sam se odlučila upravo za ovaj primerak ;) Ne postoji dovoljno prideva kojima bih opisala svoju oduševljenost ovim lakom! Jednom rečju: savršen!

You must have noticed by now how obsessed I am with the Color Expert line, so it's not surprising that I chose this particular polish ;) And let me tell you, there are not enough adjectives I could use to describe my love for this polish! In one word: perfect!  


Formula je odlična i mogao bi da prođe i kao jednoslojac, ali eto, ja iz navike volim da mažem 2 tanja sloja. Boja crna poput uglja, lepo se nanosi i ne ostaju tragovi četkice. A o tome koliko je postojan govori činjenica da su ove slike nastale nakon 7 dana nošenja, pa vi sami procenite ;) Sve u svemu, mislim da za cenu od 100 dinara ne možete naći bolje! :D

The formula is great and it could pass as a one coater, but I have a habit of applying 2 thin coats. The colour is black as coal, the application is smooth and it doesn't leave brush strokes. And the fact that these pictures were taken 7 days after I had applied it tells you how long-lasting it is ;) All in all, you cannot find a better polish for less than 1 euro! :D




Kako se vama dopada? :)
Do sledećeg puta,
j

How do you like it? :)
Until next time, 
j






4 comments:

  1. lak je fin, to ok, ali ovo nema šanse da su slike nakon sedam dana nošenja, budimo realni, jedino da si tih sedam dana prespavala :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ali stvarno je tako :D Ja i inace mazem lakove na nedelju dana, retko kad imam vremena da sredjujem nokte u toku nedelje, pa tako i testiram koliko su postojani. Uvek mazem bazu i nikad ne mazem nadlak, osim kad ne crtam nesto preko. A osoba sam koja mnooogo voli da sredjuje i svaki dan cistim nesto i perem sudove bar jednom dnevno. I ja sam bila iznenadjena :D

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. Zar ne kosta skoro duplo vise? Predivan je :)

    ReplyDelete